Intesa gradnja

Specijalni kreditni proizvod Intesa gradnja namenili smo svim investitorima koji grade stambene ili stambeno - poslovne objekte za dalju prodaju i prilagodili ga aktuelnoj situaciji na građevinskom tržištu Srbije kako bismo što efikasnije ispunili potrebe svojih korisnika.

Nudimo vam projektno finansiranje izgradnje projekata.

Vaš deo posla je da:
- osnujete novo preduzeće (SPC - Special Purpose Company) koje će biti predmet kreditiranja,
- obezbedite učešće u minimalnom iznosu od 30% vrednosti investicije (kroz lokaciju, projektnu dokumentaciju i sl.),
- obezbedite pravosnažnu građevinsku dozvolu,
- izaberete adekvatnog izvođača radova (sa minimum 2 godine poslovanja u sektoru građevine i mogućnošću da obezbedi garanciju za dobro izvršenje posla).

Naš deo posla je da:
- finansiramo do 70% vrednosti projekta u minimalnom iznosu od 500.000 evra,
- pratimo izgradnju objekta,
- pomognemo u prodaji stanova.

Možete nas smatrati svojim pouzdanim saradnikom, jer vam Intesa gradnja omogućava sigurnu investiciju, kako za vas kao investitora tako i za kupca stana, gradnju bez zastoja, kao i bržu prodaju stanova uz povoljne stambene kredite Banca Intesa. Stavljamo akcenat na analizu projekta, a ne kompanije, i dajemo vam mogućnost da istovremeno vodite više projekata. Koristeći naš proizvod možete biti sigurni u održivost vašeg posla. Projekat otplaćuje sam sebe – vi kao investitor ništa ne plaćate Banci dok se objekat ne završi, a vraćanje kredita vrši se od priliva ostvarenih prodajom jedinica objekta koji je predmet kreditiranja.